[El post está en catalán, pero puedes clicar aquí si no entiendes nada ;-) ]

Sant Jordi

Els catalans celebrem avui la diada de Sant Jordi. Aquesta festivitat s’ha exportat a la resta d’Espanya i al món, després de la declaració del 23 d’abril com a dia internacional del llibre. Però per nosaltres és també el dia dels enamorats.

Jo tinc el nen malaltó, així que aquest any també ens perdrem l’ambient de Sant Jordi. Llàstima, m’agrada moltíssim passejar per Barcelona aquest dia.

Sembla que estiguem gafats, perquè l’any passat, el nostre primer Sant Jordi, també estàvem separats. Un mes abans (encara no estàvem junts, però tots dos estudiàvem a Aachen), havia decidit venir a Barcelona aquell cap de setmana, aprofitant que el mateix dia de Sant Jordi es celebrava la Greska, la gran festa universitària de Telecos. Qui m’havia de dir que poc després m’enamoraria!!

D’aquí a una estona aniré a veure’l, i per fi coneixeré la seva àvia, de qui me n’ha parlat molt (i bé!).

2 comentaris a “feliç sant jordi!!”

  1. Children at your Feet » Arxius » updating my life va dir...

    […] a veure Star Wars: Episodio III. Però jo també vaig tenir regal!! Com que no havíem celebrat Sant Jordi, vam anar a l’Fnac a que em comprés un llibre. L’escollit va ser Un milagro en […]

  2. Children at your Feet » Arxius » diada normalita va dir...

    […] Hoy ha sido un Sant Jordi bastante soso. Salva está en Mallorca (bueno, ahora estará en la oficina de Barcelona, pringando como un campeón acaba de llegar a casa, pero se ha pasado todo el día en Palma), así que la celebración ha sido nula, como nos pasó en nuestros dos primeros Sant Jordi. […]

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>