Ahir vaig anar a veure el meu tutor de projecte. Li vaig donar la memòria del projecte, perquè se la llegís i em digués les correccions a fer. Aprofitant que anava al Campus Nord, vaig quedar amb una amiga que viu allà al costat (la que em va regalar la base dock). Lo seu té delicte, viu a 2 passes del campus amb el nòvio, ell estudia allà i ella treballa des de fa un parell de setmanes al Nexus, un edifici del campus.

Vam estar prenent algo al Polimenú, i em va dir que per Sant Joan se’n van a Santiago de Compostela.

Santiago

Jo hi vaig estar fa 3 anys amb els pares, i estàvem comentant la quantitat de merchandaising del Camí de Santiago que hi ha allà, quan per la Plaça del Mig va passar una noia amb una samarreta típica que venen allà (a la foto no s’aprecia perquè és molt petita, però representa que la fletxa marca el camí cap a Santiago). Primera casualitat.

Després vam anar a fer un volt per la Diagonal. Anàvem parlant sobre Buenafuente, un programa que ens agrada molt. Jo sóc seguidora d’El Terrat des de fa bastants anys. La Cosa Nostra era un programa mític, llàstima que va acabar sobtadament el 1999. El 2002, quan va començar Una Altra Cosa (el retorn de l’Andreu Buenafuente a la tele), vaig anar de públic al segon programa amb aquesta noia (a La Cosa Nostra va ser impossible, tenien una llista d’espera interminable). Ens ho vam passar molt bé (encara que en aquells moments ho feien en fals directe, és a dir que ho gravaven el dia abans, i no té tanta gràcia), però tot i que vam continuar trucant per tornar-hi, no ho vam aconseguir.

Per aquest nou programa ens va passar una cosa semblant: com que estic apuntada a El Clan, vaig rebre un missatge per apuntar-me a anar a la gravació del programa pilot. No em van trucar per això, però després sí que em van trucar per anar-hi un altre dia, així que el dimarts 25 de Gener vam anar-hi uns quants amics. Ens ho vam passar de conya, no hi va haver pausa publicitària (recordem que en els inicis del programa, els dimarts el programa era curtet i sense pausa), així que va ser una horeta i quart de riure continuat… Així que vaig decidir trucar al menys un cop al mes per tornar a anar-hi. Vaig trucar al Febrer, al Març… A l’Abril ja no, perquè l’Andreu va dir al programa que gràcies a la gent que havia trucat, i que ho sentia però ja tenien ple durant tota la temporada…

Total, que anàvem per la Diagonal comentant els millors moments del programa, i lo bé que ens ho havíem passat quan vam anar-hi de públic, quan em va sonar el mòbil… Eren d’El Terrat!! Ho vaig saber abans d’agafar-lo, perquè m’havia guardat el número a l’agenda quan m’havien trucat al gener, però em semblava tan surrealista que no vaig reaccionar en aquell moment.

Hola, te llamo de El Terrat, en referencia a una llamada que hiciste para asistir de público al programa Buenafuente, de Antena 3. Tenemos plazas para el día 22 de Junio, la convocatoria es a las 22:30…

Sí, em van parlar en castellà. Suposo que ho fan perquè el programa és estatal, i en principi no saben si parlen amb algú de Catalunya o no (que sempre hi ha gent disposada a venir a Barcelona per fer de públic). En canvi, a plató, quan van sortir l’Andreu i el David Fernández (el mític gilipolles, ara Zuluaga) a escalfar el públic, ho van fer en català, com si continuessin a TV3. Per cert, que al Gener vam tenir el privilegi d’assistir en directe a l’estrena estatal del Follonero!!

Doncs res, que m’encanten les casualitats. Tot just després de la trucada, vam veure un home amb una samarreta del programa (samarreta que per cert, tindrem repetida :P). Així que ja he posat en marxa una altra vegada (la tenia parada des del meu aniversari) la meva extensió megafriki del Firefox: Countdown Clock, així que puc dir que queden 12 dies, 3 hores i 28 minuts pel gran dia :P

Per cert, que avui és l’aniversari del meu pare, felicitats pare!! I també fa un anyet que el meu nen és enginyer, felicitats wapíssim!!

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>