Només un breu apunt per comentar que he canviat el sistema de posts expandibles. Fa temps vaig implementar el resumen expandible inteligente, però com ja vaig dir, tenia un problema: en l’Exploter no sortia el link per llegir més… No és que a mi em molesti, jo fa temps que utilitzo Firefox, però sóc així de perfeccionista…

El nou sistema l’he trobat en un post de l’Amit Upadhyay (li he copiat el títol, és que m’ha fet gràcia!!). Primer havia intentat implementar el que suggeria Chu, però a part de ser molt més complicat, no m’agrada gaire, perquè expandeix el post en el mateix índex. El que també m’agrada d’aquest sistema és que el codi que s’ha de posar en els posts per separar el resum i el post complet és el mateix que en el sistema que tenia abans, així que no he de corregir els posts.

Així que ara el link es veu també en l’Exploter. He hagut de canviar la frase, perquè no sé per què, aquest sistema no accepta ni signes d’exclamació ni apòstrofs, ni accents, així que ei! Encara n’hi ha més! no semblava gaire encertat, jeje.

Bé, el cabreig de l’altre dia ja se m’ha passat, però crec que dimecres que ve, Buenafuente em farà una miqueeeta de ràbia!!

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>