… engineer!!

Res, que aquest matí he anat a pagar el títol. 155€!!

Hi havia molta gent, estem en període de matrícula (per cert, m’agrada el disseny de la carpeta d’aquest any, llàstima que ja no sóc estudiant, era tot un ritual el de criticar el disseny de la carpeta de cada any, el súmmum va ser la carpeta evax, em vaig negar a utilitzar-la!!). El que més m’ha sorprés és veure un novatillo que anava… amb la seva mare!! I ella li anava dient al nen en quin grup s’havia de matricular, què havia de fer, etc. Senyora, que té 18 anys!! Ma mare no va venir amb mi el primer dia de matrícula (de fet, els meus pares s’hi han passejat poc, pel Campus Nord), i encara que aleshores em va fer pànic, me n’alegro, que arriba un moment en que un ha de fer les coses per sí solet.

Aquesta nit, sopar amb els Pochamen (no, no tornaré a explicar la història :P)

2 comentaris a “officially…”

  1. Children at your Feet » Arxius » a little bit of everything va dir...

    […] sopar de dimecres no va estar malament. Vam ser el Duke, el Prati, el Jordi, el Pere, la Lorena i un amic […]

  2. Children at your Feet » Arxius » enginyera de telecomunicació va dir...

    […] que nadie se acuerda, porque entonces nadie me leía, pero hace 3 años y medio que soy ingeniera. Aquí expliqué todo el proceso: procrastinando la escritura de la memoria del proyecto, […]

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>