Avui m’estaré tot el dia mirant programes de Buenafuente (en tinc 6 per veure, els d’aquesta setmana i els de la setmana passada!) i començant un puzzle que vaig comprar a Donosti, així que no espereu veure’m gaire per aquí. Postposaré la lectura dels 120 posts que tinc pendents de llegir a Bloglines, que demà poden haver-se convertit en 200 (per què sou tan prolífics? :S).

Normalment miro Buenafuente al 100%, fins i tot si hi ha una entrevista a algú que o bé no m’agrada o bé no m’interessa, perquè els d’El Terrat sempre et sorprenen per un costat o un altre, ja pot sortir el Corbacho, o en Santi Millán… que faran quatre xorrades i riuràs. Però avui aniré per feina, personatge que no moli, fast forward i andando. Que no tinc temps!!

Me retiro a mis aposentos, pues.

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>