1 year

Aquest blog ja ha complert un anyet! L’onze de febrer de 2005 estava avorrida a la Sony i em vaig obrir un compte a Blogger. Aquell dia només vaig fer un post tipus Hello World. Però no va ser fins un temps després que em vaig posar a escriure regularment.

No posaré un resum d’aquest primer any de vida del blog perquè ja ho vaig fer en finalitzar el 2005, però sí que he fet una cosa per celebrar-ho: comprar un compte flickr pro!

Ara em posaré a pujar les fotos de London, i pròximament, la crònica del viatge!

2 comentaris a “1 year”

  1. Children at your Feet » Arxius » flickr gift va dir...

    […] usuaria de flickr desde poco después de empezar a bloggear, pero no fue hasta el primer aniversario del blog que me convertí en pro, a modo de celebración. Y después del segundo aniversario, en el que […]

  2. Children at your Feet » Arxius » uno, dos… tres! va dir...

    […] este blog cumple 3 añitos! En su primer aniversario le regalé una cuenta de Flickr Pro. En el segundo renové esa cuenta, pero además el día […]

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>