Qui diríeu que és la vella de la foto?

Via no sé quin blog (algun dels de teleoperadors que llegeixo) arribo a Teleoperando (recomanable també) i a través d’un comentari salto a Desinformados (tot gràcies a la màgia d’Internet, el túnel del temps) on trobo aquest post.

Sí, la de la foto sóc jo, jeje. En definitiva, que si voleu treure partit a la vostra cara i veure com sereu d’aquí a uns anys o com seríeu si haguéssiu nascut a l’altra punta del món, aquí ho podeu investigar! Les cares de nens no m’han agradat gaire, però la que sí m’ha fet gràcia és la masculinitzada! Weird!

West-Asian, East-Asian, Afro-Caribbean & Masculine

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: oest asiàtic, est asiàtic, afroamericà i masculí.

2 comentaris a “growing old”

 1. Álvaro va dir...

  Oooh no has probado con el mono?
  Saludos 🙂

 2. Lady Madonna va dir...

  Jeje, sí que lo probé, pero al menos en mi caso no me pareció tan logrado como los que puse en el post.

  Sobre todo el masculinizado, qué sensación más rara, argghh!!

  salu2

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>