Si fa un parell de setmanes faltava dos dies a la feina sense avisar, ara ja porta 9 dies desapareguda (des de dilluns passat, dia 20). I no, no ha trucat. No se sap absolutament res d’ella, està completament missing.

El mòbil el va perdre, el fixe en principi no el teníem, el Jefe va estar investigant i el va aconseguir, però ningú no contestava (de fet el to no era normal, com si el telèfon no existís). També ha parlat amb la Claudia (a qui la Mada havia avisat l’altra vegada) i res. I amb les altes esferes per si havia demanat la baixa i no ens havíem enterat, però no.

Preocupant.

Actualitzat 1.03: finalment avui el nostre JPI n’ha tret l’entrellat. Després d’investigar a les pàgines blanques i no atrevir-se a trucar a cap dels quatre telèfons que tenia de gent amb els mateixos cognoms, ha aconseguit el telèfon d’una amiga seva, qui li ha dit que no en sabia res de feia setmanes, però molt amable ha quedat en que intentaria localitzar-la i li diria alguna cosa. Poc després ha trucat la germana de la Mada, i li ha explicat que no està gaire bé. El metge li va donar la baixa (ja era hora) i la germana la va dur a l’empresa, però es veu que l’havien perdut. Ara ja està tot solucionat, ens hem quedat més tranquils… En tot cas em sembla que les Madaries acaben aquí.

Madaries anteriors | mails i macarrons | crisi nerviosa | sin rastro

2 comentaris a “madaries: missing”

  1. Salva va dir...

    Mira’t-ho pel cantó positiu: no has d’aguantar el seu riure tota la estona… esperem que no li hagi passat re! :S

  2. Lady Madonna va dir...

    No, si jo més tranquila sí que estic, l’ambient sense ella és més normal. Però tot plegat em sembla bastant estrany… Esperem que es resolgui aviat.

    petons!

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>