Si divendres fèiem revival de l’escola i l’institut, ahir vam fer revival… d’Aachen.

En Salva i jo vam anar a sopar a Mataró, volíem anar a El Graó però un dissabte, cap a les 22h, sense reserva, era complicat. Així que vam acabar a un xino. No al de sempre, sinò que vam provar-ne un altre… que està bastant bé.

Després de sopar ens vam trobar amb en Christian i vam anar a prendre una caipirinha al Continental. Vam parlar de tot però la conversa va derivar en bastants ocasions cap a les nostres vides fa dos anys. Fins i tot en Christian va proposar fer una macroquedada amb altres Erasmus que havien coincidit amb nosaltres. Serà a Cadis, a València, a Mallorca? No sé si s’arribarà a fer, però estaria bé.

Després vam anar a un pub irlandès d’allà a prop, i vam continuar xerrant. Va ser genial recordar vells temps, i tot i que en Salva m’anava dient de tant en tant “You’re not blogging this!”, ja veieu que no li he fet gaire cas.

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>