Aquest migdia ha vingut la Mada. No m’ho esperava. M’ha preguntat com és que estava tan soleta, li he dit que el Jefe i l’altre noi estan de vacances…

En un primer moment no he sabut com reaccionar, però li he preguntat com es trobava, i com és que havia vingut. M’ha dit que estava millor, que s’estava medicant, i que venia a buscar les seves coses. No he gosat preguntar-li si marxa definitivament o com que la baixa serà llarga prefereix tenir les seves coses amb ella, però suposo que és això últim.

Jo l’he vist molt més tranquila. Com ha dit ella:

Intentant ser feliç.

És el que intentem tots, no?

Madaries anteriors | mails i macarrons | crisi nerviosa | sin rastro | missing

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>