Ahir vam fer una jornada trivialera al Origginals (que per cert vaig descobrir que s’escriu així, amb dos g’s :S), ja feia bastant de l’última!

Vam quedar a les 20:30h, vam sopar i després vam jugar al Trivial. Aquesta vegada érem 6: Duke, Alberto, Jordi, Prati, Natàlia (la nòvia del Duke) i jo. La partida va durar poc perquè el grup dels nois (Duke, Alberto i Jordi) van tenir moltíssima sort amb les preguntes i de seguida van arreplegar els quesitos, i ràpidament van caure al mig i van encertar les 4 preguntes necessàries per guanyar. Tampoc ens vam trobar cap pregunta tipus tricólogo, així que aquesta vegada no m’he endut cap targeta de Trivial a casa.

Després vam estar veient la pròrroga del partit del Mundial, que el tenien posat a la tele del bar (bé, jo estava d’esquenes així que no ho veia, però no m’importava gaire), em va semblar increïble que en els últims 2 minuts de la pròrroga els italians fessin dos gols. Però m’han dit que és així com juga Itàlia :S

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>