El meu Firefox sempre té com a mínim 3 tabs obertes (a la feina en tinc dues més, el gmail i el Bloglines), amb 3 blogs (o 2 i mig :P): Resistance is Futile, Microsiervos i Microsiervos DC. No sé, tinc aquesta mania, com moltes d’altres: no tancar el Firefox a menys que sigui necessari (a la feina és molt més sovint del que voldria, però a casa el puc tenir obert durant dies!), tenir els programes en guiri (igual que també taggejo i titulo en anglès)…

La qüestió és que aquest migdia a Microsiervos DC he vist que l’Alvy havia deixat un comentari a un post del Javi Moya sobre un test de mecanografia, i com que jo fa poc vaig trobar una web similar però en anglès, doncs he volgut provar aquesta.

A la feina no he pogut accedir al blog d’en Javi Moya (em donava un error 403 – Forbidden), així que he hagut d’esperar a tornar a casa. He fet la prova d’un minut perquè estava començant Aquí no hay quien Viva i no volia distreure’m més del necessari. Primer he provat el fragment de Rinconete y Cortadillo, i aquí està el resultat:

Rinconete y Cortadillo

He millorat amb la novela de la señora Cornelia, i més amb la de la española inglesa. I al final he confirmat la meva teoria de què en castellà, millor que en anglès, perquè en la dels Tigers in the Wild he baixat dels 400. Oh :(

Estan bé aquestes xorradetes… A mi almenys em relaxa escriure a l’ordinador, i si no ho creieu pregunteu-li a en Salva, que ahir va rebre un mail quilomètric on em desfogava de l’agòbio que portava.

2 comentaris a “more typing”

 1. Salva va dir...

  Friki de la mecanografía, casum tot… jo ja ni ho intento ( a part de que em caic de son ) perke segur que faria el ridícul més gran.

  I si, puc donar fe que quan et poses a escriure, t’hi poses, perke jo no sé si el mail tenía 250 línies o 270, era la bíblia!

 2. Lady Madonna va dir...

  Bueno tantes no en tenia, això és que tu veies doble 😛

  petons!

  p.s. vaaale, ja me’n vaig a dormir… XDD

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>