[El post está en catalán, pero puedes clicar aquí si no entiendes nada ;-) ]

Avui fa quatre anys que ens coneixem. Tu i en Christian vau ser les primeres cares conegudes (en Christian més, perquè ja havíem quedat a la universitat uns dies abans, a tu només t’havia vist en fotos, en el desaparegut blog de l’Àlex Martínez) en aquella terra estranya a la que havia arribat tot just feia unes hores (el meu primer viatge en avió en solitari). Ens vam conèixer en aquell apartament buit i trist que havia de ser casa meva durant 6 mesos (no tenia ni un estri de cuina! Per sort amb el temps i la vostra ajuda vaig poder fer-lo més acollidor), tu eres l’amic pessimista d’en Christian i jo en la meva timidesa no vaig parlar gaire.

L’Àlex i tu vau fer-me sentir com a casa en el meu primer sopar de diumenge al Pallas, vau ser els primers en dir-me friki en terres alemanyes, tot pels meus coneixements sobre els mòbils Siemens (no en va, vaig desbloquejar-ne bastants en aquella època), i em vau tractar com un més, tot i ser l’única noia.

Dies després, vas recordar mentre t’afaitaves que havíem coincidit en una assignatura a la carrera (Emissors i Receptors): tu seies a l’última fila, jo sempre a la penúltima, i en el descans, després de la primera hora de classe, els meus amics i jo marxàvem cap al bar. Ho sento, jo no me’n recordo, però m’agrada saber que tu sí. Va arribar la meva primera Eighties Party, el viatge a Berlin (jo pensava que no et queia gens bé!), i una nit al Barco de Chanquete amb un Pasapalabra al Kino Zwei’99. I després d’aquella nit màgica, moltes altres vivències, però no va ser el mateix aquells quatre mesos sense tu.

Qui m’anava a dir que quatre anys més tard em despertaria cada dia al teu costat!

Sóc feliç :-)

10 comentaris a “26 de febrer de 2004”

 1. SopMacsl va dir...

  Gracias por el Link 🙂

 2. Lord Zoltan va dir...

  Felicidades, parejita 😉

 3. Lady Madonna va dir...

  Sopmac, de nada… ya que lo tenía a mano para ponerlo en las entradas antiguas, qué menos ;). No lo hace mal, no?

  Lord Zoltan, gracias 😉

  salu2

 4. savior1980 va dir...

  Jo també sóc feliç, tonta.

 5. Lady Madonna va dir...

  :-)

 6. Children at your Feet » Arxius » memorias de un espantapájaros va dir...

  […] 26 de febrer de 2004 […]

 7. pumpkin va dir...

  Genial, justo ayer hice yo 5 años con mi chica. Enhorabuena, mamoncetes 🙂

 8. Lady Madonna va dir...

  Bueno, el martes no fue nuestro aniversario, eh? (aunque falta poco más de un mes 🙂 )

  Felicidades a vosotros también 😉

  salu2

 9. Children at your Feet » Arxius » quatre va dir...

  […] de 15 días hay otra efeméride, esta vez más personal, y más redonda: 5 años que me independicé por primera vez, que me fui a […]

 10. Children at your Feet » Arxius » 2015 va dir...

  […] con un viaje al pasado… concretamente 11 años atrás, a Aachen, la ciudad donde Salva y yo nos conocimos. No hice post (en nuestra última visita revival, hace 10 años, sí lo hice xD) pero sí un […]

Digues la teva!

XHTML: Podeu fer servir les següents etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>